آغاز استفاده از PRP تخمدانی در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان اردبیل

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان اردبیل، متخصص زنان و زایمان مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان اردبیل با اعلام این خبر افزود: این روش اخیرا برای کمک به درمان نازایی در یکی از بیماران این مرکز که اختلال تخمدانی داشت مورد استفاده قرار گرفت که نتیجه مثبتی به دنبال داشت.
دکتر الهام فیروزی اضافه کرد: پی آر پی همان پلاسمای غنی از پلاکت میباشد که از خون خود بیمار با استفاده از سانتریفیوژ جدا میشود. سپس پلاکتهای خالص حاوی فاکتور رشد با چندین برابر پلاسما دوباره به فرد تزریق میگردد.
وی ادامه داد: این روش معمولا در زنانی با ذخیره تخمدان پایین، تجربه چندین سقط و مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک(تنبلی تخمدان) بسیار مفید است. همچنین در مواردی که ناباروری دارای منشا مشکلات هورمونی باشد یا حتی زنان با یائسگی زودرس یا در مرحله پیش از یائسگی قرار دارند پیآر پی میتواند تا حد زیادی به رفع مشکل نازایی کمک کند.
این متخصص زنان و زایمان خاطرنشان کرد: یکی از بزرگترین مزایای روش مذکور این است که فرد میتواند با تخمکهای خود باردار شود. در صورتی که بدون انجام این روش باردار شدن فرد منتفی بوده و یا لازم به استفاده از تخمک اهدایی است.
فیروزی با بیان اینکه این اولین بار است که روش پی آر پی تخمدانی در این مرکز برای درمان به کار گرفته شده است، یادآور شد: با تزریق پی آر پی توسط کاتتر مخصوص به اندومتر و تحریک فاکتورهای رشد، کیفیت اندومتر و گیرایی آن برای پذیرش جنین افزایش مییابد.
نظر شما :